Band Battle: Endnu et Tinderbox-navn er fundet

Det var vinderbandets debutkoncert, der overbeviste juryen om, at de nu skal spille på årets Tinderbox Festival.

Rap, rock og pop. Der var musik for enhver smag, da Studenterhus Odense slog dørene op for den anden finaleaften i Tinderbox Band Battle. 

Fem musikere og bands dystede om én af de tre eftertragtede pladser på scenen, når festivalen Tinderbox 2018 finder sted i Tusindårsskoven.

Vinderen blev bandet Efternøler, og det var deres debutkoncert, der nu sender dem af sted til en endnu større scene. 

quote Vi glæder os til at se jer derude

Kristian Hyrlov, forsanger i vinderbandet Efternøler

- Sindssygt! Det havde vi fandme ikke regnet med. Og tusind tak til de andre bands, sagde forsanger Kristian Hyrlov efter offentliggørelsen. 

- Vi glæder os til at se jer derude. 

Udover ham, består bandet Efternøler også af guitaristen Jon Kold og tre andre. 

Det var en enig jury, der var kommet frem til vinderen af aftenens Band Battle. I juryen sidder repræsentanter fra Tinderbox, Beatbox Entertainment, TV 2/Fyn og det pågældende spillested. 

- Det er det navn, der gjorde os glade. Og som nærmest også fik os til at græde, sagde John Fogde, der er pressechef for Tinderbox Festival, da han og resten af juryen offentliggjorde vinderbandet. 

Bandet Efternøler gjorde juryen glad og ked af det på samme tid, og det var det, der åbenbart skulle til, for at vinde en plads på dette års Tinderbox. 

Se den sidste finale live

Det var den anden af tre finaleaftenener, der fandt sted onsdag på Studenterhus Odense. Til hver finaleaften dyster fem bands om en plads på Tinderbox 2018, og dermed vil der i sidste ende være tre fynske vinderbands.

Da tirsdagens Tinderbox Band Battle sluttede på Musikhuset Posten, var det solokunstneren Markus Valentin, der kunne glæde sig over, at han skal optræde på årets festival. 

Torsdag den 12. april fra klokken 20.50 bliver den sidste finale afholdt på Kansas City i Odense.

Der er gratis entré til alle tre arrangementer, men hvis du foretrækker at nyde musikken på farten, sender TV 2/Fyn alle finaler direkte på Facebook, tv2fyn.dk og på TV 2/Fyn Nyhedskanalen. 

DE FEM BANDS, DER KÆMPER FOR EN PLADS PÅ TB18 PÅ KANSAS CITY

Oversigt

    Oversigt