Bandekonflikt: Der er ro ved klubhuse

Tre biler er dukket op ved Black Armys klubhus på Nyborgvej. Politiet patruljerer i området.

På dag 1 efter Fyns Politi lukkede de to grupperinger, Hells Angels' og Black Armys klubhuse på henholdsvis Petersmindevej og Nyborgvej, kan Fyns Politi melde, at alt er roligt.

Dog kan TV 2/FYN's udsendte på Nyborgvej ved ottetiden fortælle, at der ved indkørslen til Black Armys klubhus står parkeret tre biler; en sort, stor Mercedes i direktionsklassen samt to mindre biler, hvor den ene har påklistret et mærkat med teksten "#Free Palestine".

Der er ingen personer i bilerne. Samtidig kører der en del patruljevogne rundt i området - to patruljevogne er parkeret ved den nærliggende Circle K-tankstation.

For borgernes skyld

I forbindelse med lukningen af de to klubhuse foretog Fyns Politi ransagninger og fandt to skydevåben, en kniv, peberspray og flere slagvåben.

Lukningen betyder, at Fyns Politi har nedlagt forbud mod, at Hells Angels og Black Army kan benytte deres Klubhuse i de næste to uger.

- Vi har nu flere gange oplevet, at der er blevet skudt i Odense. Det er simpelthen ikke acceptabelt med en adfærd, der udgør en potentiel risiko for borgerne i byen. Klubhusene ligger på steder i byen, hvor helt almindelige borgere har deres daglige færden. Dermed er der risiko for, at de kan komme i fare ved et angreb. Det vil vi ganske enkelt ikke acceptere, sagde politiinspektør Benny Linde Larsen fra Fyns Politi tirsdag.

Oversigt

    Oversigt