Bandekrig: Lukning af klubhuse forlænget

Fyns Politi besluttede tirsdag at forlænge forbuddet mod at komme i Black Armys klubhus på Nyborgvej og Hells Angels´ klubhus på Petersmindevej i Odense.

En fortsat spændt situation i miljøet omkring Black Army og Hells Angels fik tirsdag Fyns Politi til at forlænge et forbud mod at komme i gruppernes klubhus på henholdsvis Nyborgvej og Petersmindevej i Odense.

Forbuddet er forlænget i to uger.

De to klubhuse har været lukket for adgang siden 4. oktober, men politiet mener altså, at der stadig er grund til at opretholde det.

- Vores vurdering er, at den aktuelle konflikt mellem de to bander ikke er aftaget, så derfor er lukningen stadig en nødvendighed for at sikre roen, siger politiinspektør Benny Linde Larsen.

 

 

Lukningen sker ikke mindst af hensyn til sikkerheden og trygheden for de borgere, der bor og færdes i de pågældende områder.

 

 

Udover lukningen af klubhusene har politiet indført visitationszone i den indre by. Den blev i sidste uge forlænget frem til 25. oktober.

Før klubhusene blev lukket første gang, blev de ransaget af politiet, som fandt i alt to skydevåben, en kniv, peberspray og flere slagvåben.

Politiet kan lukke klubhusene ifølge loven om ophold på bestemte ejendomme - også kaldet rockerloven.

 

Rockerlovens ordlyd

Oversigt

    Oversigt