Bandidos-afhopper fik dummebøde og tæsk

Retten i Odense tog onsdag hul på en sag, hvor fire mænd er tiltalt for grov vold og afpresning.

Under stort politiopbud begyndte retssagen mod fire mænd med tilknytning til Bandidos onsdag ved Retten i Odense.

De fire mænd er tiltalt for brutal vold og afpresning mod et tidligere medlem af rockergruppens afdeling i Odense. På nær et par lussinger og en privat slåskamp nægter de dog alle anklager.

Onsdag afgav manden, der ifølge anklageren blev udsat for volden, forklaring i retten. Det skete dog først, efter at de fire tiltalte var flyttet til et lokale ved siden af retssalen, da offeret ikke ønskede at de var til stede under hans forklaring.

Han kunne blandt andet fortælle, at han skulle betale et forholdsvis stort gebyr, da han i slutningen af 2010 ville melde sig ud af rockerklubben.

- Jeg skulle betale 50.000 for at træde ud, og jeg skulle lægge udbetalingen til en motorcykel, svarede han på et spørgsmål fra anklager Kirsten Flummer.

Ifølge offeret var det dog ikke nok at betale "udmeldelsesgebyret". Da han havde betalt pengene, fik han ved en senere lejlighed tæsk.

- En aften ringede de og ville have mig til at møde i klubben, fortalte han i retten.

- Her blev jeg beskyldt for at have omgang med AK81'ere, at have stjålet andres narkotikakunder og ikke at have oplyst dem mit nye telefonnummer, hvorefter tre mand på skift slog mig med knytnæver, så jeg måtte på skadestuen.

Offeret forklarede også, at han ville forlade Bandidos, fordi han ønskede at leve et fredeligt liv sammen med sin søn. Der ventes dom i sagen onsdag i næste uge.

Oversigt

    Oversigt