Bandidos-rocker trænede unge fodbolddrenge

En netop dømt Bandidos-rocker trænede U/12-drenge i Kerteminde. Klubben er chokeret.

Om eftermiddagen trænede han U/12-førsteholdet i Kerteminde Boldklub. Om natten tog han sammen med vennerne fra rockergruppen Bandidos ud for at afpresse en mand, der blev holdt som fange i sit eget hjem i Odense.

Men nu er det slut med at være forbillede for de unge fodbolddrengene. Onsdag blev 22-årige Daniel Bach Nørgaard nemlig idømt to års fængsel for den grove afpresning sammen med to Bandidos-kammerater fra Odense.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Hos Kerteminde Boldklub er man chokeret over at have haft en rocker til at træne de unge fodbolddrenge.

- Det er en rigtig trist sag, og det er bestemt ikke noget, som vi er glade for. Vi fik heldigvis suspenderet ham hurtigt, da vi slet ikke kan forsvare det som forening, siger formanden for boldklubben, Jens Peter Nørgaard.

Afpresningen fandt sted i marts sidste år, og offeret blev blandt andet truet med en kødhammer. Inden de tre rockere forlod stedet, smadrede de flere af offerets ting og satte ild til lejligheden.

Knap en måned efter blev Daniel Bach Nørgaard varetægtsfængslet, men heller ikke her kunne han holde sig ude af kriminalitet. I arresten i Esbjerg knuste han en termokande i hovedet på en anden indsat, så manden fik flere dybe flænger i hovedet.

De tre år, den tidligere fodboldtræner blev idømt, er uden mulighed for prøveløsladelse, og den 22-årige Bandidos-rocker overvejer at anke, skriver Fyens Stiftstidende.

Oversigt

    Oversigt