Bank Fyn frier til de andre

Den nye fynske storbank Bank Fyn vil gerne være endnu større. Sparekassen Fyn og Svendborg Sparekasse er på frierfødder.

Topledelsen er klar til at åbne døren for partnere, når fusionen er faldet på plads.

Den nye storbank vil nemlig dække hele Fyn, men har i dag ingen afdelinger på den nordvestlige del af Fyn.

Det er startskuddet

Derfor er områdets lokale pengeinstitutter mere end velkommen, hvis de vil være en del af den nye storbank.

- Vi vil gerne have nogle flere med i forhold til den model vi har valgt at lave. Så vi håber, at der her er startskuddet, siger direktør Claus Sejling fra Sparekassen Faaborg.

Den nye bank dækker med sine 29 afdelinger den sydlige og østlige del af Fyn. Men der er en stor bar plet på kortet, der er ingen afdelinger på Nordvestfyn.

Derfor er de lokale pengeinstitutter i området mere end velkommen.

- Det er klart, hvis man kigger på kortet, så er de første, der nævnes Totalbanken og Vestfyns Bank, som er i det område. Og også Middelfart Sparekasse som ligger i området, men som også har meget af sine aktiviteter i Jylland, så det er dem, man kan tænke på i første omgang, siger direktør Svend Erik Kracht fra Svendborg Sparekasse.

Afviser ikke frieriet

Hverken Totalbanken og Vestfyns Bank vil klart udelukke en kommende fusion med den nye spiller på det fynske bankmarked. Begge banker kan se den nye fynske storbanks fortrin.

- Jeg afviser aldrig noget, for jeg syntes altid, at man skal undersøge mulighederne, siger administrerende direktør Arne Jakobsen fra Vestfyns Bank.

På den anden fløj er Nordfyns Bank og Middelfart Sparekassen, de ønsker begge at forblive som en selvstændig bank og sparekasse.

- Vi syntes, at vi har noget unikt at tilbyde i vores lokalområde, netop fordi vi er en selvstændig sparekasse, siger administrerende direktør Hans Erik Brønserud fra Middelfart Sparekasse.

Den nye Bank Fyns afdelinger

Vis Bank Fyn på et større kort

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt