I det fynske folks tjeneste

Bank udsat for røveri for anden gang

For anden gang i denne uge er Sparekassen Fåborg på Bogensvej i Odense blevet udsat for et røveri.

For anden gang i denne uge er Sparekassen Fåborg på Bogensvej i Odense blevet udsat for et røveri.

Fyns Politi mener at det kan være samme gerningsmand som mandag begik røveri mod samme bank. Foto fra mandag.

1 af 2

Vagtchef Erik Skov fra Fyns Politi oplyser til TV2/FYN, at det kan være samme gerningsmand som mandag begik røveri mod samme bank. 

Manden er også mistænkt for at have begået et røveri onsdag 11. juni mod Sydbanks filial på Skibhusvej 61 i Odense.

Den foreløbige beskrivelse af røveren er en ca 180 cm høj mand, der er ubarberet. Han var iført en sort hætttetrøje, sorte skibukser og bar en lys bøllehat.

Politiet betragter røveren som farlig og han er muligvis bevæbnet. Derfor skal man på ingen måde forsøge at stoppe manden, siger vagtchef Erik Skov fra Fyns Politi.

Mandag blev samme bank udsat for røveri

Mandag formiddag blev Sparekassen Fåborg på Bogensvej også udsat for røveri.

Mandag klokken 10 kom bankrøveren ind i sparekassen og truede sig til et beløb på omkring 50.000 med en pistol. Herefter flygtede han på cykel ad Næsbyvej.

Bankrøveren er en mand i slutningen af tyverne, spinkel bygget og under røveriet var han iført han en mørk jakke, mørke bukser, en mørk kasket og solbriller. Han fik udleveret pengene i en plasticpose fra Aktiv Super.

Signalementet svarer til den beskrivelse, der blev givet af den gerningsmand, der onsdag i sidste uge begik væbnet bankrøveri mod Sydbank på Skibhusvej.

Her flygtede gerningsmanden også på cykel, og Fyns Politi har en stærk formodning om, at der er tale om den samme gerningsmand.