Barndomsklub drømmer om Eriksen-penge

Christian Eriksens barndomsklub kan se frem til at modtage flere hundrede tusinde kroner, hvis fynboen bliver solgt. Det giver os mulighed for at drømme, siger klubformand.

Som barn trak Christian Eriksen Middelfarts blå bluse over hovedet. I 10 år spillede han for den vestfynske fodboldklub, inden han som 13-årig skiftede til OB.

Nu bliver den unge landsholdsspiller rygtet til storklubber som Liverpool og Dortmund for et beløb, som langt overstiger hundrede millioner kroner.

Hvis det bliver en realitet, kan Middelfart Gymnastik og Boldklub se frem til mellem 250.000 og 300.000 kroner, fordi klubben er Eriksens moderklub.

- Det giver os mulighed for at drømme. Når man får så mange penge, så kan man godt tænke; hvad skal vi nu gøre?, siger klubformand Claus Hansen.

Fodboldklubben i Middelfart har en årlig omsætning på 900.000 kroner og med flere hundrede tusinde kroner, kan klubben ruste sig til fremtiden.

- Det betyder, at vi har styr på pænt tøj til alle holdene, at vores omgivelser er i orden og vores klubhus er vedligeholdt, siger Claus Hansen.

Klubben er også igang med at lægge en ny kunstofbane, som bliver indviet den 16. august.

Oversigt

    Oversigt