Beboere er chokerede over drabet

I Bolbro er beboerne chokerede over drabet på Gotersvej. Men de maner til besindighed og understreger, at det er et godt sted at bo.

Gotersvej i Bolbro var tidligt tirsdag morgen scene for et knivdrab.

En 39-årig mand ringede omkring klokken seks 1-1-2 og forklarede politiet, at han havde stukket sin kammerat ihjel i sin lejlighed på Gotersvej.

Drabet har chokeret beboerne på Gotersvej:

- For det første synes jeg, at det er tragisk. Og så er det svært at forholde sig til, siger Bo Andersen, der bor på Gotersvej.

Bolbro er et af Odenses fattigste kvarterer, og Gotersvej huser flere mennesker med sociale problemer.

Men selv om området er præget af mange mennesker med få penge, og nogle med misbrugsproblemer, fortæller alle de beboere, TV 2/FYN talte med i dag, at det er et godt og fredeligt sted at bo.

- Det er mange rare mennesker her, der blandes fra samfundet, men jeg tænker ikke, at området er mere belastet end andre, siger Bo Andersen.

Heidi Nielsen bor også på Gotersvej. Hun siger, at hun tit ser grupper der står og drikker, men det giver ikke anledning til problemer.

- De passer deres, og jeg passer mit, så jeg har ikke oplevet nogen problemer her i området, siger hun.

Kommunen har ændret kurs

En af grundene til beboernes positive holdning er formentlig, at Odense Kommune har ændret kurs, fortæller kvarterets vicevært:

- Kommunen har gjort meget. De sender i hvert fald ikke så mange narkomaner her ud, så jeg synes, at de har gjort rigtig meget. Og det hører jeg også fra mange af beboerne. De er blevet mere trygge ved at være her, siger vivevært Alev Lundahl.

Oversigt

    Oversigt