Beboere kræver sikring af ulykkessted

En 19-årig mand blev natten til lørdag dræbt i frontalt sammenstød ved Indslev på Vestfyn. Der er ikke første uheld på stedet, og beboerne har længe ønsket at stedet trafiksikres.

Klokken 2.20 natten til lørdag 21. september stødte to biler frontalt sammen på Store Landevej ved Gremmeløkkevej ved Indslev.

I den en bil var der fire fastklemte personer og i den anden bil var der en fastklemt kvinde. En 19-årig mand blev konstateret død på stedet.

En af de første personer på ulykkesstedet var Gitte Høj fra Gemmeløkke ved Indslev. Hun bor lige ved krydset, hvor uheldet skete.

- Jeg vågnede ved et mega brag, og vi er vant til at høre, hvordan det lyder, for det er ikke første gang at der sker ulykker her på stedet, fortæller Gitte Høj.

Mange uheld samme sted

Der er sat skilte op med 70-kilometer hastighedsbegrænsning på strækningen, men alligevel oplever beboerne mange uheld.

- Der er første gang at der er sket uheld med dødelig udgang lige her, men der er sket masser af uheld med smadrede biler og folk, der er kommet til skade. Der er på des samme stykke de køre galt på hele tiden, siger Gitte Høj.

Beboere kræver sikring af ulykkessted

Og beboer har længe ønsker at Middelfart Kommune vil gøre noget ved strækningen.

- Der skal i hvert fald gøres noget, så biler ikke kan køre så stærkt. Mange blister overholder ikke hastighedsgrænserne, og der er mange farlige situationer, når billisterne holder for at dreje til venstre med deres trailere med affald til genbrugsstationen ved Bubbel, fortæller Gitte Høj.

Se reaktion fra politikere fra Middelfart Kommune på TV2/FYN klokken 19.30.

Gemmeløkke ved Indslev

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt