I det fynske folks tjeneste

Bedragerisag trækker i langdrag

En bedragerisag mod de tidligere ejere af den fynske møbelvirksomhed Danish Ratten trækkes endnu en gang i langdrag. Først til marts vil der falde endelig dom over de fire tiltalte, der tidligere er dømt for bedrageri for 60 mio. kr.

-

En bedragerisag mod de tidligere ejere af den fynske møbelvirksomhed Danish Ratten trækkes endnu en gang i langdrag. Først til marts vil der falde endelig dom over de fire tiltalte, der tidligere er dømt for bedrageri for 60 mio. kr. Det skriver Jyllands-Posten.


Sagen mod kurvemøbelfabrikken Danish Ratten tog sin begyndelse i 1992, da virksomheden gik konkurs. Ledelsen blev efterfølgende sigtet for bedrageri og skyldnersvig, og efter en stærkt forsinket retssag blev de fire hovedmænd idømt fængselsstraffe i juni sidste år i retten i Odense.


Hovedmanden Christos Liokouras fik fire års fængsel, hans bror fik tre års fængsel, mens to andre medarbejdere hver fik to års fængsel.


I følge Jyllands-Posten er sagens behandling i landsretten nu endnu en gang udskudt. Selvom sagen blev taget til behandling i februar i år, vil Rattan-sagen først komme for landsretten i marts næste år.


De mange forsinkelser i den omfattende sag skyldes, at sagen er svulmet op undervejs med et meget stort materiale. Desuden har landsretten været ramt af sygdom.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.