Bedre forsikring til speedwaykørere

De unge speedwaykørere der kører i udlandet skal forsikres bedre. Den unge kører Casper Wortmann blev for to uger siden hårdt kvæstet ved et løb i England og står nu uden indtægt.   

Til et løb i England stødte han sammen med to andre kørere. Han fik alvorlige kvæstelser og de første dage frygtede lægerne for hans liv. Men det er ikke kun speedwayen Casper Wortmann skal kæmpe sig tilbage til. Han skal også kæmpe for at få er overblik over økonomien, for han kørte uden at have styr på forsikringerne. 

- Der er så mange forskellige forsikringer man kan tegne, så vi var lidt i tvivl om hvilken en, og hvor meget og hvordan og hvorledes det lige skulle hænge sammen.
 
- Det var vi bare ikke gode nok til at sætte os ned og finde ud af, siger Casper Wortmann. 

Formanden for Fjelsted Speedwayklub vil nu have styr på de unge køreres forsikringer, som hun mener skal undersøges. Nu mener Annette Vesterskov, at næste skridt skal være, at det får konsekvenser hvis ikke forsikringerne er i orden. 

- Hvis ikke de kan fremvise en police og en kvittering på, at der er de forsikringer skal være i forhold til de krav, som vi nu kommer frem til på et eller andet tidspunkt, så kan de indløse deres licens, og så kan de ikke køre, siger Annette Vesterskov, formand for Fjelsted Speedwayklub.

Oversigt

    Oversigt