Bendt Bendtsen afviser kritik

Tidligere økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen afviser, at han har deltaget i 63 betalte jagt- og golf-arrangementer. Bendt Bendtsen fremhæver, at en del af jagterne er foregået i privat regi.

Avisen BT skriver fredag, at Bendt Bendtsen som tidligere økonomi- og erhvervsminister har deltaget i dobbelt så mange betalte jagt- og golfarrangementer som hidtil antaget. I alt 63 arrangementer.

BT bygger artiklen på optælling fra Bendt Bendtsens private kalender og hans kalender som partiformand.

I følge en pressemeddelelse fra De Konservatige er antallet korrekt. Men jagterne i den private kalender er imidlertid foregået i privat regi. Der er tale om jagter med gamle jagtkammerater fra Fyn og jagter, som Bendt Bendtsen selv har betalt, forklarer De Konservative.

BT griber efter de tyndeste halmstrå

- BT har fundet det relevant at kigge i min helt private kalender og min kalender som partiformand. Det er beklageligt, at avisen derpå bruger mine private notater til at fremsætte forkerte oplysninger om mine private jagtture. For mig at se virker det, som BT griber efter de tyndeste halmstrå for at holde gang i, hvad der virker som en kampagne mod min person. Det illustreres af, at avisens journalister i en mail til mig har rejst kritik af, at jeg mødtes med folk fra toppen af dansk erhvervsliv på mit kontor, skriver Bendt Bendtsen i meddelelsen.

- Må jeg minde om, at jeg faktisk var erhvervs- og økonomiminister i syv år og holdt utallige møder med repræsentanter fra alle dele af erhvervslivet og  Det Konservative Folkeparti.  Jeg har holdt møder med næsten alle de virksomheder, som har ønsket at få foretræde. Det er ikke mange, som har ønsket foretræde, som har fået et nej, skriver Bendt Bendtsen.

Læs mere

Oversigt

    Oversigt