Bendt Bendtsen taler ud

Bendt Bendtsens søn er blevet prøveløsladt, og nu forsøger familien at komme videre. \"Det har været de to værste år i mit liv. Et mareridt. Og det er aldrig noget man kommer over\", siger Bendt Bendtsen lørdag i et åbenhjertigt interview med Ekstra Bladet. 

-

- Christian er blevet prøveløsladt her i februar. Helt ordinært, han har nu udstået to tredjedele af sin straf\", siger Bendt Bendtsen lørdag til Ekstra Bladet.

Ministeren har valgt at stå frem og fortælle om de to år, som er gået siden sønnen en sommerdag i juni 2002 blev anholdt med 3½ kilo amfetamin.

- Det har været de værste to år i mit liv. Et mareridt. Og det er aldrig noget man kommer over - men forhåbentlig noget, man kommer igennem. I starten var det fuldstændig lammende. Det var ikke bare mig det gik ud over - det var mine nære, min familie - og det var Christian også klar over, siger Bendt Bendtsen til bladet.

Efter dommen blev Christian Bendtsen flytttet til Statsfængslet i Sdr. Omme, og den sidste tid har han været på en udslusningsinstitution.

Den unge mand manglede kun tre dage af sin uddannelse som automekaniker, da han blev anholdt. Nu har han gjort sin uddannelse færdig og har også taget stort kørekort og er ved at tage hængerkort.

- Det skal han lige være færdig med. Derfor bliver han i Jylland lidt endnu - men så flytter han ellers hjem til sin far og mor, siger Bendt Bendtsen, som først nu føler, at familien er kommet ud på den anden side af sagen.

Oversigt

    Oversigt