I det fynske folks tjeneste

Bendtsen: Jeg har et job at passe

Valgkampen op til folkeafstemningen om retsforbeholdet har stadig svært ved for alvor at komme op i omdrejninger, selvom der nu kun er to uger til at vi skal sige ja eller nej. Fynske Bendt Bendtsen var onsdag aften på Nordfyn for at diskutere den kommende folkeafstemning.

02:48

Valgkampen op til folkeafstemningen om retsforbeholdet har stadig svært ved for alvor at komme op i omdrejninger, selvom der nu kun er to uger til at vi skal sige ja eller nej.

Men debat blev der ikke meget af, da gæsterne var partisoldater fra Nordfyn.

- Nu har jeg jo et job at passe. Jeg er lige kommet fra Bruxelles, men jeg har debat med fx Messerschmidt i morgen, siger Bendt Bendtsen.

Bendt Bendtsen blev for anden gang valgt til EU-parlamentet for halvanden år siden. Han er den eneste fynske politiker valgt til EU-parlamentet, og han mener selv, at han er aktiv i valgkampen. 

- Jeg kommer til alle de debatter jeg bliver indbudt til, men det er jo klart at det er svært at få mere gang i debatten denne gang, når folkeafstemningen ikke ligger sammen med andre valg. Men jeg er meget aktiv på de sociale medier, siger Bendt Bendtsen.