I det fynske folks tjeneste

Bendtsen om OL-billetten: Det er stort

For første gang i karrieren er bordtennisspilleren Allan Bendtsen klar til OL. Det er han svært tilfreds med.

Efter en række forsøg lykkedes det endelig bordtennisspilleren Allan Bendtsen at kvalificere sig til OL.

Og den 43-årige danske veteran er rigtig godt tilfreds med udsigten til at spille med ved legene i London til sommer.

- Jeg har prøvet nogle gange efterhånden, og jeg havde egentlig også afskrevet chancen. Så lavede jeg et comeback for et par år siden, hvor det faktisk gik rigtig godt, og så blev vi enige om at give det chancen frem mod OL.

- Så det er fedt, at det lykkedes. Det er stort. Det kommer nok ikke foran min guldmedalje ved EM i 2005, men det kommer tæt på. Jeg glæder mig. Det bliver en fed oplevelse, siger Allan Bendtsen.

Allan Bendtsen sikrede Danmark guld ved hold-EM i 2005.

Danskeren kvalificerede sig lørdag blandt de sidste otte spillere ved et kvalifikationsstævne i Doha, og det rækker til at indløse OL-billetten.

Bendtsen vandt 4-0 i sæt over englænderen Andrew Baggaley i den afgørende kamp.

Den 43-årige bordtennisspiller har endnu ikke haft tid til at lave en målsætning for OL.

- Jeg har lige kvalificeret mig for en halv time siden, så nu nyder jeg det først. Men vi har nogle måneder til forberedelsen. Det kunne være fedt at vinde et par kampe og lave et resultat.

- Man skal også være realist, og jeg er ikke medaljefavorit, men derfor kan man godt lave et resultat, som man selv synes er godkendt. Det bliver super. Det var sgu i orden, siger Allan Bendtsen.

Michael Maze og Mie Skov skal også med til OL. Maze er kvalificeret via sin placering på verdensranglisten, mens Mie Skov også spillede sig til OL via kvalifikationen.

Ved du noget? Så send os et tip