Bendtsens søn taget med større mængde narko

Den konservative partileder, økonomiminister Bendt Bendtsens 22-årige søn blev onsdag aften anholdt med amfetamin i en størrelsesorden, der ifølge politiet rækker langt ud over eget forbrug. Politiet vil torsdag eftermiddag kræve den unge mand varetægtsfængslet.

-

/ritzau/
Den konservative partileder, økonomiminister Bendt Bendtsens 22-årige søn blev onsdag aften anholdt med amfetamin i en størrelsesorden, der ifølge politiet rækker langt ud over eget forbrug.

Politiet vil torsdag eftermiddag kræve den unge mand varetægtsfængslet sigtet for straffelovens paragraf 191 stk. 2, der blandt andet handler om at besidde euforiserende stoffer med henblik på at overdrage dem til andre.

Ikke tidligere straffet
Den 22-årige var ifølge politiet til stede i en lejlighed i Odense, da politiet ransagede stedet og fandt amfetaminen.

Bendt Bendtsens søn har erkendt den rejste sigtelse. Han er ikke tidligere hverken sigtet eller straffet i lignende sager, oplyser politiet.

Bendtsen aflyser møder
Økonomiministeren udsendte natten til torsdag en pressemeddelelse, hvor han informerede om anholdelsen:

\"Både som far, tidligere politimand og som leder af Det Konservative Folkeparti med en håndfast retspolitik, er det et hårdt slag at måtte opleve omgang med narkotika i den nærmeste familie\", skrev Bendt Bendtsen, der har aflyst sin deltagelse i det europæiske konservative partiledermøde i Madrid i dag og et erhvervsfremstød for Danmark i Kina i næste uge for at hellige sig familien.

Oversigt

    Oversigt