Beskyttes mod andre indsatte

Den 30-årige far, der dræbte sine to døtre, er blevet flyttet fra varetægtsfængsel i Svendborg til et hemmeligholdt sted. Årsagen er frygt for repressalier fra andre indsatte.

Forsøgte selvmord på grund af pres

Svendborg politi bekræfter overfor Fyns Amts Avis, at den 30-årige har forsøgt at begå selvmord i sin celle i Svendborg. Muligvis på grund af pres fra andre indsatte.

Politiet kan ikke bekræfte rygter om, at der i kriminelle kredse foregår en indsamling af penge til den eller de, der gør livet surt for manden.

Alligevel har politiet valgt at flytte ham fra Svendborg. - Vi og fængselsvæsenet er fuldt opmærksomme på det pres, der hviler på ham, siger kriminalinspektør Henrik Justesen til avisen.

Flyttet nordpå

Kriminalinspektøren vil af samme grund ikke oplyse, hvor manden befinder sig. Kun at han er flyttet nordpå til andet fængsel eller en psykiatrisk afdeling.

Den 30-årige dræbte i sidste uge sine to døtre på syv og to år. Derefter forsøgte han at tage sit eget liv ved at springe ud fra Storebæltsbroen; men det fik politiet snakket ham fra.

Årsagen til det tragiske drama var jalousi, fordi moderen til de to piger havde fundet en ny kæreste.

Oversigt

    Oversigt