I det fynske folks tjeneste

Betjent glemte alt om kniv

Betjent glemte alt om kniv

Det var ikke i et forsøg på at opnå noget som helst, at en kniv fra et slagsmål på diskotek i Odense aldrig blev arkiveret, fortæller tiltalt betjent.

Det var en ren og skær forglemmelse, at en beslaglagt kniv ikke blev afleveret på politistationen, men i stedet endte med at blive smidt i havnen, skriver Ritzau.
 
Det forklarede en fynsk betjent mandag, da han fik lov at forklare sig i den retssag, som han sammen med en kollega er tiltalt i.

Slagsmål ved et diskotek

I anklageskriftet hedder det, at det var for at opnå en ikke nærmere beskrevet "uberettiget fordel", at politimanden ikke rapporterede noget om kniven. Men det afviste han i retten.
 
Ifølge betjentens forklaring var han sammen med den medtiltalte kollega kaldt ud til et slagsmål ved et diskotek i Odense.

Da de nåede frem, fik de udleveret kniven af en dørmand. Han puttede den i lommen og glemte alt om den, indtil den tre uger senere sprang op og snittede hul i hans lomme. Det skete, mens betjenten opholdt sig på havnen, og derfor valgte han den nemme løsning at "destruere" kniven ved at smide den i vandet.

Også dørmanden blev afhørt, og han gennemhullede umiddelbart betjentens forklaring. For ifølge hans hukommelse var det slet ikke den glemsomme betjent, der fik udleveret kniven. Det var derimod hans kollega i sagen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.