I det fynske folks tjeneste

Betjente: Politireformen kuldsejler

Politireformen kuldsejler fuldstændig, hvis ikke der øjeblikkelig kommer flere betjente på gaden, siger Politiforbundets formand, Peter Ibsen.

Politireformen er ved at være tabt på gulvet, siger formanden for politifolkenes forbund, Peter Ibsen.

Politireformen, der skulle løsrive 800 betjente fra deres kontorstol og få dem ud blandt borgerne, er ved at være tabt på gulvet. Det siger formanden for politifolkenes forbund, Peter Ibsen.

- Politireformen kuldsejler fuldstændig, hvis der ikke sker noget nu. Reformen er rigtig i teorien, men i praksis er den skruet forkert sammen på flere områder, lyder det fra forbundsformanden, der selv var med i det visionsudvalg, som i sin tid lavede oplægget til reformen.

- Der er ikke kommet flere folk på gaderne. Tværtimod. Der er kommet flere folk på kontorerne, og det er jo den omvendte verden, siger Peter Ibsen.

- Reformen har nærmest fået betjente til at forsvinde op i den blå luft. Der mangler folk ude i kredsene. Der mangler folk på vagtcentralerne, og nu er vi trætte af at høre, at reformen bare er inde i nogle startvanskeligheder. Vi opfordrer ikke til handling. Vi kræver det, siger han.