Betonklodsdrab: Fyns Politi tror fortsat på opklaring

Fyns Politi får stadig henvendelser fra folk, der har oplysninger i sagen om motorvejsdrabet sidste år. Derfor tror politiet stadig på opklaring.

Sidste år døde en tysk kvinde på Fynske Motorvej, da stadig ukendte gerningsmænd smed en 30 kilo tung betonklods ned fra en motorvejsbro mellem Odense SV og Blommenslyst. 

Sagen er endnu ikke opklaret, men politiet stopper ikke efterforskningen, før de skyldige er fundet.  

Det forsikrer vicepolitikommissær hos Fyns Politi Per Lydiksen Laursen.

quote Jeg tror stadig på, vi får den opklaret

Per Lydiksen Laursen, vicepolitikommissæren

- Det er en fuldstændig modbydelig hændelse, der er sket derude. En familie på vej hjem fra ferie, der pludselig får slået alt i stykker, siger vicepolitikommissæren.

Fyns Politi modtager fortsat henvendelser fra folk, der mener at have oplysninger i sagen, og det giver håb på politigåren.

- Jeg tror stadig på, vi får den opklaret. Der skal nok komme henvendelser. Inden jeg gik fra arbejde i dag, havde vi fået yderligere tre henvendelser på sagen, så folk sidder altså med oplysninger, fortæller Per Lydiksen Laursen.

Han betegner oplysningerne som vigtige.

- Der sidder medarbejdere med sagen konstant og kiggger igennem, om der er noget, vi har overset, noget vi kan kombinere, om der er ting, vi skal undersøge nærmere. Sagen er hele tiden i kog, nøjagtigt som hvis det havde været en drabssag, fortæller Per Lydiksen Laursen. 

Enkemand og invalid

Kastet af betonklodsen kostede ikke kun den tyske kvinde livet. Hendes mand lå efterfølgende i koma, og pårørerende har oplyst til Ritzau, at ulykken har gjort ham invalid og afhængig af hjælp resten af livet. 

- Sagen præger os så meget i hverdagen, at den vil vi gerne bringe til ende, og jeg har stadig en forhåbning og en tro på, at det nok skal ske en dag.

Fyns Politi opfordrer folk til at dele alle oplysninger, store som små, til politiet. Han husker på, at politiet ikke ulejliges, når borgere ringer ind med tip uanset størrelse. 

 

Oversigt

    Oversigt