Betonklodsdrab: Politi offentliggør video

Fyns Politi offentliggør nu overvågningsvideo fra en tankstation i Vissenbjerg i forbindelse med sagen, hvor en betonklods dræbte en kvinde på motorvejen.

En overvågningsvideo viser en person, der enten kan være vidne eller muligvis gerningsmanden til det fatale kast en betonklods. En 33-årig kvinde blev dræbt, hendes 36-årig mand blev alvorligt kvæstet og parrets femårige søn slap med skrammer.

Videoptagelserne stammer fra tankstationen på Middelfartvej 1 i Vissenbjerg 21. august 2016 klokken 05.08 samme morgen betonklodsen ramte bilen.

På videoen ses en ung mand gå ind over området. Flere vidner har beskrevet en tilsvarende mand gående langs Middelfartvej i tidsrummet klokken 4 og 5 natten til søndag.

Kender du manden?
Vidner fortæller til Fyns Politi, at de så manden i Skallebølle gående i retning mod Vissenbjerg. De beskriver ham til at være 15-25 år, almindelig af bygning, iført en mørk hættetrøje med stort lyst tryk på brystet, lyse bukser med mørke felter på skinnebenene,muligvis arbejdsbukser og mørke sko med lyse såler.

- Manden er interessant, fordi han er set ganske tæt på gerningsstedet kort efter klokken 4. Flere vidner har bemærket ham, fordi der ikke færdes mange mennesker til fods i Skallebølle så tidligt på dagen, fortæller politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Ud fra vidnernes beskrivelse er politiet overbevist om, at det er samme person, der lidt senere går ind på tankstationen i Vissenbjerg.

Kan være gerningsmanden
- Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, at det er gerningsmanden på billederne, men vi har brug for at få vedkommende identificeret for at komme videre med efterforskningen, fordi manden kan være et vidne, der ligger inde med afgørende viden, siger Michael Lichtenstein.

Fyns Politi efterlyste i sidste uge en ældre Volvo stationcar, og det har givet omkring 100 henvendelser fra offentligheden. Der er umiddelbart ikke noget, der tyder på, at manden på overvågningsvideoen har tilknytning til Volvoen.

Politiet arbejder fortsat videre med efterforskningen af de mange henvendelser, men foreløbig har det ikke givet det afgørende tip.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt