Betonklodsdrabet: Mange nye henvendelser

Omtalen af etårsdagen for det såkaldte betonklodsdrab på den Fynske Motorvej i TV2/FYN og TV 2 har i ugens løb givet Fyns Politi omkring 40 nye henvendelser i sagen.

Mandag var det et år siden, at nogen kastede en betonklods ud fra en motorvejsbro vest for Odense, der kostede en tysk kvinde livet og invaliderede hendes mand, mens deres femårige søn slap med skrammer.

På selve dagen havde TV2/FYN lederen af efterforskningen i sagen, vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen, i studiet og torsdag aften var han i Station 2 på TV 2 med opfordringer til folk om at henvende sig med selv de mindste oplysninger.

Siden omtalen i Station 2 er der kommet 10 nye henvendelser og dermed er der kommet 40 siden mandag, oplyser han og tilføjer:

- Det er vi meget glade for.

Politiet står nu overfor arbejdet med at krydstjekke, om de allerede har de oplysninger, der er kommet. Hvis det er nye oplysninger, indgår de i efterforskningen.

- De fleste går på biler. Blandt andet den tidligere efterlyste Volvo. Men der er også henvendelser om konkrete personer, siger Per Lydiksen Laursen.

Han vil dog ikke nærmere ind på, hvad oplysningerne indeholder.

Mangler spor
Politiet er løbet tør for spor i sagen.

Man har fundet frem til, at betonklodsen blev stjålet fra en byggeplads i Tarup, og på et tidspunkt efterlyste politiet en ældre Volvo stationcar efter tip fra offentligheden, men der mangler stadig afgørende spor.

Fyns Politi opfordrer folk, der har oplysninger, til at henvende sig - også selvom de føler, at det nok ikke har politiets interesse.

- Lad politiet tage stilling til det, og henvend jer, har vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen sagt.

Interview med vicepolitiinspektør, Per Lydiksen Lauersen, om betonklodsdrabet

Oversigt

    Oversigt