Bevæbnede fynboer pågrebet

Fyns Politi har det seneste døgn pågrebet flere fynboer for overtrædelse af våbenloven. En 23-årig kvinde begik tyveri med en softgun i tasken.

Kvinden begik tirsdag formiddag butikstyveri mod H&M i Odense. Personalet opdagede imidlertid kvindens tyveri og en vagt forsøgte at pågribe hende, men det lykkedes for den 23-årige kvinde at vriste sig løs ved at true vagten med en flaske. Hun blev dog senere pågrebet i gågadesystemet af en patruljevogn.

I hendes taske fandt politiet en softgun, og det er en overtrædelse af våbenloven. Kvinden bliver nu sigtet for røveri, da hun truede vagten i H&M.

Softgun for panden

Tirsdag aften klokken 18.30 blev en 37-årig mand anholdt efter at han havde truet en anden mand med en softgun for panden. I følge vagthavende ved Fyns Politi var der formentlig tale om et forsøg på inddrivelse af gæld. Manden bliver nu sigtet for trusler på livet.

Boldtræ og brødkniv

Den sidste overtrædelse af våbenloven fandt sted tirsdag eftermiddag. Vidner havde i Middelfart set en mand gå rundt i byen med et boldtræ og en brødkniv. Manden blev kort efter anholdt i Elmegade og bliver sigtet for overtrædelse af våbenloven. Politiet har ingen informationer om hvad de to våben skulle bruges til.

Oversigt

    Oversigt