Bikers United mod voldtægt

Voldtægten mod en 17-årige pige på weekendens MC-træf i Odense har chokeret motorcykelmiljøet. Nu starter en bikerklub en indsamling, der skal gå til pigen og til en dusør.

- Denne indsamling er blevet oprettet for at samle ind til dusør, som forhåbentlig kan være med til at drive de 2 udyr frem i lyset, som mishandlede og voldtog en 17 år gammel pige, som var på arbejde i et madtelt til Fyns MC Festival 2013, skriver René Pres, der er præsident for Hdcc MC.

Målet er at indsamle 50.000 kroner og allerede nu er der indsamlet 8.900 kroner. I følge initiativtageren vil 80 procent af de indsamlede penge gå til offeret, mens 20 procent bliver afsat til en dusør til de personer, der kan afsløre gerningsmændene.

- Denne tragiske hændelse skete i vores miljø, og om hvor vidt at det var nogen fra vores miljø er endnu stadig uvis. Men vi kan gøre en forskel her, vi kan hjælpe pigen og hendes familie, ved at vise at vi tager afstand fra det der skete med hende, skriver René Pres.

Pigen blev fredag voldtaget i Tusindårsskoven, hvor hun arbejdede i et madtelt. Hun blev overfaldet af to mænd, da hun forlod teltet på pladsen. Hun fik stoppet tøj i munden så hun ikke kunne skrige, og den ene mand holdt hende fast, mens den anden voldtog hende. Efterfølgende blev hun fundet bevidstløs i et krat ved grusvej.

Læs mere om indsamlingen her

Oversigt

    Oversigt