I det fynske folks tjeneste

Bil fløj ind i garage

Det var formentlig en kombination af for høj fart og spiritus, at en 22-årig fører af en personbil natten til onsdag mistede herredømmet over bilen, der nærmest fløj ind i en garage.

Det var formentlig en kombination af for høj fart og spiritus, der var årsag til, at en 22-årig mand natten til onsdag mistede herredømmet over en personbil, der nærmest fløj ind i en garage.

Beboerne i huset på Odensevej 34 i Langeskov vågnede lidt før klokken fire natten til onsdag op til et ordentligt brag. En bil var tørnet ind i deres garage.

- Det lader til, at føreren har mistet kontrollen over bilen i den rundkørsel, der ligger i nærheden af huset, og bilen er herefter nærmest gået i luften efter kontakt med en kantsten, fortæller vagthavende Lars Fredensborg fra Fyns Politi.

Herefter er bilen, en Renault Laguna, fløjet over en græsplæne og ind i en garage, der hører til huset på Odensevej.

Da politiet ankom til stedet, var kun den 20-årige medpassagerer tilbage. Føreren var gået derfra, men kom tilbage lidt efter.

Ingen kom alvorligt til skade ved uheldet, men bilisten, der er fra Nyborg pådrog sig en flænge. Han havde en promille på 1,14 og vil nu blive sigtet for spirituskørsel, fortæller Lars Fredensborg.

Ved du noget? Så send os et tip