Bil ramt af 30 kg tung flise fra motorvejsbro

En familiebil blev søndag ramt af en 30 kilo tung flise kastet ud fra en motorvejsbro ned på E20. Flisen blev kastet af en ukendt person. Flere biler er kørt galt.

To voksne og to børn er sluppet med livet i behold, efter at en 30 kilo tung flise bragede ned i taget på den bil, de kørte i sent søndag aften.

Flisen blev formentlig kastet af en eller flere ukendte gerningsmænd, og derfor efterlyser Fyns Politi vidner til episoden, der var skyld i, at adskillige andre biler også kørte galt.

- En bil, der kører i vestgående retning på E20-motorvejen mod Jylland, får kastet noget tungt ned på sig. Bilen med to voksne og to børn forulykker. Det viser sig, at bilen er ramt af en tung flise, siger vagtchef Christian Rasmussen til Ritzau.

- Kvinden i bilen er ramt og har hovedskader, men hun er ikke i livsfare. Yderligere fire biler kører efterfølgende galt, fordi de bremser så hårdt op. Ingen i disse køretøjer er kommet til skade, siger han videre.

Flere andre biler kørte ind i flisestumperne, der lå spredt over de to motorvejsspor. Dog uden alvorlige skader, forklarer Fyns Politi.

-Det er en sag, vi ser meget alvorligt på. Jeg vil nærmest kalde det et mirakel, at de fire i bilen ikke kom alvorligere til skade end de gjorde, siger Anders Lundegaard, leder af Assens Lokalpoliti, der nu efterforsker sagen.

Der er tale om en 30 kilo tung betonflise, der måler cirka 40 gange 60 centimeter.

- Flisen blev smidt ud fra vejoverføringen Langesøvej, der krydser motorvejen mellem rasteplads Kildebjerg og afkørslen mod Odense V.

Politiet fik anmeldelsen klokken 22 og er derfor særligt interesseret i mistænkelig opførsel i området fra 21.30-tiden.

Politiet tror, at flisen enten er transporteret til stedet i en bil, på en trailer eller en anden form for køretøj. Den kan også være kørt for eksempel i en trillebør.

-Vi håber meget, at nogen derude vil kunne hjælpe os med at finde frem til gerningsmanden eller gerningsmændene. Har noget set eller hørt noget, så ring til os. Vi vil også gerne vide, hvor den 6 cm tykke flise kommer fra. Det er ikke sådan en, man lige går med under armen, siger Anders Lundegaard.

Har man oplysninger i sagen, kan man ringe til politiet på 114.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt