Bil slynget gennem luften: Gaderæs går grueligt galt

Onsdag aften var politi og beredskab massivt til stede på Nyborgvej i Odense, hvor en bil kørte galt efter et gaderæs. En nabo så bilen flyve gennem luften.

Omkring klokken 21 onsdag aften kom to personbiler kørende med høj fart på Nyborgvej i Odense i retning mod midtbyen. 

Øjenvidner har forklaret til Fyns Politi, at de to biler kørte om kap med hinanden, da føreren af den ene bil mistede herredømmet over køretøjet. Som resultat tørnede bilen ind i et kraftigt buskads, nedlagde et hegn og ramte et træ. 

Den anden bil, der var involveret i gaderæset, fortsatte.

Både politi og beredskab blev tilkaldt til ulykkesstedet, der også blev inspiceret af en hundepatrulje. 

I den forulykkede bil sad tre personer, der alle blev kørt til OUH efter ulykken. 

- De har alle tre været i behandling, og det er de stadig. Men de er umiddelbart uden for livsfare, fortæller vagtchef Søren Frederiksen fra Fyns Politi. 

Nabo så bil flyve i luften

Lasse Berg Jørgensen sad i sin stue i huset lige ved siden af ulykkesstedet, da han pludselig så en bil komme flyvende ind på grunden. 

- Jeg ser noget rødt lys, og tror det er en lastbil, fordi det er så højt oppe. Og lyset blinker inde i huset, og det plejer det jo ikke at gøre, selvom der er nogen, der kører stærkt forbi, fortæller han.

- Da jeg kommer ud, kan jeg lugte varme bremser.

Sammen med sin søster går Lasse Berg Jørgensen ud for at kigge til de tilskadekomne og ringer kort efter 1-1-2. 

- Vi gik lidt i panik og løb hen og så, hvad der var sket. Så fik vi hentet tæpper til dem og ringet til politiet, forklarer Lasse Berg Jørgensen.

Inden bilen ramte hegnet og det kraftige buskads, kørte den hen over et elskab. Det betød, at Lasse Berg Jørgensens hus og en anden nabos hus var uden strøm.

Se optagelser fra ulykkesstedet.
Fotograf: Malte Jørstad

Oversigt

    Oversigt