Biljagt i Odense

Fyns Politi har anholdt en 24-årig mand fra Aabenraa efter en intens biljagt i Odense. Manden har ikke noget kørekort, og bilen havde stjålne nummerplader.

Torsdag ved middagstid var politiet på biljagt efter en 24-årig mand fra Aabenraa, der ikke havde tænkt sig at stoppe, da politiet bad ham om det.

Selve biljagten varede kun mellem fem og syv minutter, men enkelte steder kørte manden over 100 km/t, hvor der må køres 50.

Det var en patruljevogn, der blev opmærksom på bilisten, da de lavede en rutineforespørgsel på bilens nummerplader, der viste sig at være stjålne, og da de vil standse manden, begynder han at sætte farten op.

Manden forsøgte at flygte fra politiet ud ad Bogensevej og ad Rugaardsvej tilbage mod byen. Politiet sendte flere patruljevogne af sted for at standse bilisten, og på et tidspunkt var fem af politiets biler involveret i jagten.

Han vendte om og kørte ad Gammelsø mod havnen, hvor han kørte ad Havnegade og videre ad Nørre Voldgade. Her endte jagten imidlertid brat.

- På Nørre Voldgade er der smalt, og der kommer en modkørende bil, som han rammer frontalt og efterfølgende rammer han to parkerede biler. Heldigvis skete der kun matriel skade, fortæller vagtchef Kim Munksgaard, Fyns Politi.

Den 24-årige kan nu se frem til en række sigtelser, blandt andet for kørsel uden kørekort.

- Han var muligvis også narkopåvirket under kørslen, så det skal vi også se på, siger Kim Munksgaard.

Manden skal afhøres, og herefter skal det vurderes, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Oversigt

    Oversigt