Billig benzin skabte trafikkaos og tumult

Der var trafikkaos og optræk til tumult, da over 200 biler søndag eftermiddag belejrede en benzinstation i Odense for at hamstre billig benzin. Enkelte bilister forsøgte at snyde for at få del i benzinen, der blev solgt til 2,54 kroner for en liter.

-

Der var trafikkaos og optræk til tumult, da over 200 biler søndag eftermiddag belejrede en benzinstation i Odense for at hamstre billig benzin. Enkelte bilister forsøgte dog at snyde for at få del i benzinen, der blev solgt til 2,54 kroner for en liter.

Den billige benzin, som Uno X havde renset for alle skatter og afgifter, blev solgt mellem klokken 15 og 16 fra stationen på Munkerisvej i Odense.

Allerede kl. 12 holdt de første biler i kø, og kl. 15 holdt bilerne i en kø på flere hundrede meter rundt om vejene omkring tanken.

Politiet greb ind
Det kom til et mindre sammenstød, da en enkelt bilist forsøgte at snige sig til at tanke ved at springe den lang kø over.

Han blev truet med tæsk af de andre bilister, men blev dog reddet, da politiet dukkede op og overtalte manden til at tanke benzin et andet sted.

Tid til 100
Uno X skønner, at omkring 100 biler fik tanket op inden prisen kl. 16 igen blev skruet op til over 8 kroner literen. 

Udsalget, der også kører på andre Uno X tanke i landet, koster hver gang virksomheden omkring 20.000 kr.

Oversigt

    Oversigt