Bla bla bla bla bla bla bla

H.C. Andersen Festivals går igang i denne weekend. Det er Odenses nye store festuge. Med i den store festival er den lille Spoken Word festival. En fest for det talte ORD.

- Tag mig! Tag mig på ordet, tag mig på bordet, tag mig på kornet, tag mig på trods. Tag mig næppe helt alvorligt, tag mig oppefra og ned, tag mig ud og tag mig ind. Tag mig med dit åbne sind, siger Anne Katrine Rask, der er en af de kunstnere, der skal udspy ord i massevis til Spoken Word Festival i Odense.

Den er i år lagt sammen med H.C. Andersen Festivals, og der er så mange kulturelle tilbud i den kommende uge i Odense, at man godt kan være bange for, at ordfestivalen drukner i de mange kulturtilbud.

- Selvfølgelig er man det, men jeg tror det handler om, at vi skal lave noget andet end det, de laver, siger Spoken Word Festivalens projektleder Betina Følleslev.

Og der bliver ord i rigelige mængder i de fem dage, festivalen varer.

Poetry slam, rap slam, comedy, jazz and comedy, teaterfortælling, historiefortælling, paneldebat, stand up, en ammemonolog og en cross over, hvor man blander musik sammen. Altså et kæmpe tapet med masser af ord.

- Jeg synes, det er helt vildt sjovt. Jeg er sådan en, hvor der nogle gange bare lander ord indeni mig, og de vil bare slippes ud. Og når jeg har stået på en scene og sluppet dem ud, så belaster de mig ikke længere, så er de ude i verden og så er det ikke mine, og det er så fedt, siger Anne Katrine Rask.

Oversigt

    Oversigt