Black Army afviser: Vi vil aldrig true en hjemløs

Black Army afviser, at de truer og afpresser Odenses socialt udsatte. Det fortæller bandens talsmand Mohammed Daabas via sin advokat.

Flere hjemløse er mandag stået frem og har fortalt til medierne, at de føler sig truet af banden Black Army til enten af aflevere deres kontanthjælp eller at arbejde for dem som pushere.

Via forsvarsadvokat Mette Grith Stage afviser Black Army nu over for TV 2/FYN, at de har noget med sagen at gøre.

- Black Army har intet med sådanne afpresninger at gøre. Gruppen ville aldrig true en hjemløs, siger Black Armys leder og talsmand, Mohammed Daabas via sin forsvarsadvokat Mette Grith Stage til TV2/FYN.

Tidligere på mandagen fortalte Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), at han personligt har talt med flere hjemløse, der på egen krop har mærket truslerne fra Black Army.

-  Jeg har selv haft mulighed for at møde to hjemløse, som er blevet afpresset og gennembanket af Black Army, fordi de ikke vil betale beskyttelsespenge til dem. Det er ikke bare brutalt, det er bestialsk udnyttelse af samfundets allermest udsatte. Det kalder på en reaktion, også fra Christiansborg, siger han til TV 2/FYN.

Over for TV 2 fortæller Fyns Politi, at de har fået en række henvendelser fra socialt udsatte, der føler sig truet af banden. 

- Det er det samme billede, vi ser – de socialt udsatte bliver udsat for trusler og har reelt valget mellem at betale eller at starte en pushervirksomhed, fortæller Lars Bræmhøj, der er politiinspektør ved Fyns Politi til TV 2.

Oversigt

    Oversigt