Black Army: Bandemedlem taget med dolk om halsen.

En bil med fem bandemedlemmer bød på en chauffør uden kørekort og en overtrædelse af den nye knivlov.

En bil med fem medlemmer af Black Army fra Odense blev her til eftermiddag stoppet ved Fyens Stiftstidendes mediehus på Østre Stationsvej. Det oplyser vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede.

En af de fem mænd i bilen tager imidlertid benene på nakken og løber fra stedet, men bliver indhentet af en betjent, selvom betjenten var iført tungt sikkerhedsudstyr herunder en skudsikker vest. Manden satte sig til modværge og blev pacificeret med peberspray.

- I første omgang kan vi forstå, hvorfor han løber, men det kunne være en afledningsmanøvre, fortæller Lars Thede.

Den mistanke bestyrkes, da et af bandemedlemmerne i bilen bærer en dolk i en skede om halsen. Våbnet er konstrueret, så han kan trække den øjeblikkeligt.

Det viser sig dog efterfølgende, at manden, der var løbet fra stedet, havde opgivet falsk navn. Hans egen brors. Grunden kunne være, at han havde kørt bilen på trods af, at han var fradømt sit kørekort.

Ud over kørsel uden kørekort, står manden også til en bøde for at løbe over for rødt, løbe fra politiet på trods af, at han blev anråbt samt at modsætte sig anholdelse.

_ Han har så at sige hele paletten, siger Lars Thede.

Manden med dolken har forbrudt sig mod den nye knivlov, hvor det er en skærpende omstændighed, at våbnet bæres i forbindelse med bandevirksomhed.

 

Oversigt

    Oversigt