I det fynske folks tjeneste

To med relation til Black Army sigtes for grov vold på Uno-X

00:32

Video: Alexander Aagaard

Fyns Politi mener at have gerningsmænd til grov vold efter opgør på tankstation i Odense, hvor der både blev brugt biler og kniv.

To Black Army-relaterede er varetægtsfængslet i fire uger sigtet for grov vold mod en 31-årig mand på Uno-X tanken på Åsumvej i Odense den 8. marts 2017. De blev lørdag fremstillet i lukket grundlovsforhør ved Retten i Odense. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Sagen er efterforsket af Fyns Politi i samarbejde med Særlig Efterforskning Vest, og det samarbejde førte til, at politiet fredag kunne anholde to personer to forskellige steder i Odense.

Læs også Politiet bekræfter: Mand stukket med kniv

- Fyns Politi har i øjeblikket skarpt fokus på bekæmpelse af bander, og vi er derfor meget tilfredse med dagens varetægtsfængslinger, lyder det fra anklager ved Fyns Politi Annette Korsgaard.

Læs også Fire anholdt: Mand kørt på OUH efter slagsmål og muligt knivstikkeri

Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, har politiet ikke yderligere oplysninger og kommentarer til sagen.

Oprindeligt blev fire anholdt efter episoden på tankstationen, hvor to grupperinger var stødt sammen. Dengang blev det oplyst, at en mand var blevet stukket med en kniv i hånden, og at der var to biler, der var kørt ind i hinanden i forbindelse med opgøret.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.