I det fynske folks tjeneste

Black Cobra laver afdeling på Fyn

Fyns Politi har i forvejen travlt med Bandidos og Hells Angels i Odense, nu kommer Black Cobra også til byen.

Mere bandeballade i vente for Odense, når Black Cobra laver en afdeling i byen.

Odense har gennem længere tid huset Hells Angels, Bandidos, og diverse Vollsmose-relaterede bandestrukturer, der med skuddrab, knivstikkerier og kølleoverfald har plaget byen.

Alle episoder har rødder i interne kævlerier grupperne i mellem. En latent krudttønde, der jævnligt exploderer. Nu har også gruppen Black Cobra meldt sig i byen, og mere ballade venter forude, erfarer Ekstra Bladet fra kilder tæt på miljøet.

- Det er korrekt, Det drejer sig om mellem ti og femten personer. Det er allesammen nogen, vi kender i forvejen, bekræfter Kirsten Fischer, efterforskningsleder, Fyns Politi.

Hun vil ikke kommentere sagen yderligere.

Yderligere ballade

Sidste år åbnede Bandidos en afdeling i Odense. Afdelingen optog flere
medlemmer med rødder i Vollsmoses kriminelle indvandrermiljø, der gennem en årrække har ligget i krig med den lokale Odenseafdeling af Hells Angels.

Flere af folkene i den nye Black Cobra-afdeling har tildigere bevæget sig i miljøet omkring Bandidos' Odense-afdeling. Og spændingerne mellem de tidligere venner parret med de konflikter, som Black Cobra-afdelinger på Sjælland har med Bandidos på Sjælland føre yderligere ballade i Odense.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.