I det fynske folks tjeneste

Blev forlovet på Tinderbox - vender tilbage som nygifte

Nicolai og Emilie blev forlovet på Tinderbox i 2015 midt i en kærlighedssang med Ellie Goulding. Torsdag vendte de tilbage til festivalen som nygifte.

02:10

Video: Ken Petersen

Det var søndag og sidste aften på Tinderbox 2015. Nu skulle det være, havde Nicolai Stærke besluttet. Han ville fri til sin kæreste Emilie Malmkvist. Da Ellie Goulding gik i gang med sit kæmpehit "Love me like you do" gik gymnasieeleven Nicolai på knæ og stillede sit hidtil vigtigste spørgsmål: Vil du gifte dig med mig?

Det ville Emilie heldigvis gerne, men først efter hun havde bedt Nicolai om at rejse sig, for først forstod hun ikke, at kæresten var midt i et frieri. Hun kunne ganske enkelt ikke høre, hvad han sagde.

Men hun sagde JA, og for tre uger siden blev det unge par gift og er nu tilbage på Tinderbox som hr. og fru Stærke.

- Sidste år var vi ude og køre studenterkørsel, da der var Tinderbox, men i år skal vi på festival, fortæller Emilie Malkvist Stærke og ser forelsket på Nicolai, der ikke forventer at dette års festival kan leve helt op til den for to år siden.

- Jeg tror ikke, det bliver lige så stort, men det skal nok blive rimelig godt alligevel, siger han, inden de begge skal deltage i en Kim Larsen-quiz på Odense Studenterradio.