Blodig nat på Fyn

En af Odense Kommunes såkaldte akutmedarbejdere, blev lørdag aften snittet i håndryggen med en hobbykniv, da han ville dæmpe en batalje mellem to unge mænd tæt ved Odense Banegårdscenter. Et andet sted i byen blev en mand skamferet med en knust flaske.

-

En af Odense Kommunes såkaldte akutmedarbejdere, blev lørdag aften snittet i håndryggen med en hobbykniv, da han ville dæmpe en batalje mellem to unge mænd tæt ved Odense Banegårdscenter.
Et andet sted i byen blev en mand skamferet med en knust flaske.

Akutmedarbejder i knibe
To unge var kommet op at skændes i Adamsgade bag banegårdscenteret og da akutmedarbejderen fra Odense Kommune ville skille dem ad, blev han snittet. Han blev efterfølgende kørt til skadestuen.

Odense Politi kender ikke den unge mand, der snittede med en hobbykniv, men politiet formoder umiddelbart, at han stammer fra en institution på Sydfyn.

Skåret med flaske
Akutmedarbejderen var ikke den eneste odenseaner der oplevede en blodig lørdag nat. En 33-årig mand blev i Nørregade, foran natklubben Boogies, skåret med en knust flaske i både ansigtet og på benene. Han blev efterfølgende syet med 20 sting i ansigtet. Gerningsmanden er en 28-årig, der søndag blev fremstillet i grundlovsforhør. Han er en ganske god kending af politiet.

Slog kone
Den 33-årige kom ud fra Boogies med sin kone, da gerningsmanden råbte efter konen. Hun svarede igen og den 28-årige skulle efter sigende have slået hende. Hendes mand blev derefter snittet voldsomt med den knuste flaske. Ifølge den 28-åriges egen forklaring, var han bange for den 33-årige, da han var fysisk stor. Desuden nægter han, at han har slået på den 31-årige kone.

Også en 17-årig mand der overværede optrinnet fik den 28-åriges aggresioner at mærke. Han blev slået i hovedet med et bælte

Også på Sydfyn 
Også på Sydfyn var der knivstikkerier lørdag. På asylcenteret Holmegård på Langeland har der været knivstikkeri. De nærmere omstændigheder kendes ikke endnu, men der er grundlovsforhør senere søndag.

 

Oversigt

    Oversigt