I det fynske folks tjeneste

Boe/Mogensen misser finalen efter vildt drama

Den fynske badmintonspiller Matthias Boe og hans makker Carsten Mogensen blev lørdag slået ud af Denmark Open i semifinalen.

Mathias Boe og Carsten Mogensen tabte lørdagens semifinale ved Denmark Open i badminton efter stort drama.

Uden på noget tidspunkt at have spillet op til deres bedste havde den danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen spillet sig frem til lørdagens semifinale ved Denmark Open i Odense.

Her ventede de stærke malajere Kien Keat Koo og Boon Heong Tan. Og i en flot spillet badmintonmatch i tre sæt måtte danskerne dog se sig slået med cifrene 21-19, 11-21, 24-26.

I et tæt første sæt var det Boe og Mogensen, der gik til pause med en 11-10-føring.

Hvor danskerne tidligt i turneringen havde udtalt, at det var svært for dem at finde motivationen, var der lørdag masser af knyttede næver og sejrsattituder hos den danske duo.

Og i en nervepirrende afslutning viste hjemmebanefavoritterne klassen og tog sættet med 21-19. Til stor begejstring for den næsten fyldte Odense Idrætshal.

Men det skarpe malaysiske par kom stærkt igen og dominerede kampens andet sæt. Malajerne kom på 11-6, 16-7 og til sidst 21-11.

Dermed skulle kampen ud i et tredje og afgørende sæt. Og her fandt danskerne indledningsvist frem til takterne fra første sæt. Boe og Mogensen gik til drikkepause foran med 11-10.

Viljen lyste ud af øjnene på danskerne, hver gang de slog en bold hjem. Og det samme gjorde sig gældende hos de malaysiske modstandere. Så publikum i Odense blev vidne til en vanvittig intens afslutning.

Danskerne satte tempoet og spillede sig frem til to matchbolde, som dog begge blev misset. Ved 24-24 var det malajerne, der havde de bedste nerver og vandt sættet samt kampen.

Mathias Boe og Carsten Mogensen, der vandt All England i 2011 og tog sølv ved sommerens OL-slutrunde i London, annoncerede for nylig, at de fortsætter samarbejdet helt frem til de olympiske lege i Rio i 2016.

Ved du noget? Så send os et tip