I det fynske folks tjeneste

Boe/Mogensen vandt igen OL-kamp

Carsten Mogensen og Mathias Boe vandt i aftes endnu en tæt kamp. Nu venter sidste kamp i gruppe C.

Foto: Marcelo Del Pozo, Scanpix

Den fynske badmintonspiller Mathias Boe og hans makker Carsten Mogensen, der på mirakuløst vis har rejst sig efter sin hjerneblødning tidligere på året, har medvind i Rio. Først slog den danske herredouble briterne Marcus Ellis og Chris Langridge i en tæt kamp, og nu har de slået polske Przemyslaw Wacha og Adam Cwalina. Igen i en tæt kamp.

Danskerne kom ellers foran 7-3, men polakkerne kom op og udlignede, før de senere bragte sig i front med 14-12. Det var så også sidste gang i første sæt, at polakkerne bragte sig foran. For danskerne viste sig skarpest i den afgørende fase og vandt 21-17.

- De bliver lokket lidt ind i polakkernes spillestil i løbet af kampen. Men der er stadig klasse over at kunne vise den ro, som de gør, når sættene skal afgøres, så selvom der er plads til at hæve niveauet, så var det udmærket i dag, siger den danske landstræner, Lars Uhre.

Nu venter den sidste kamp for herredoublen i Gruppe C i morgen kl.20.30 dansk tid. Her møder de sydkoreanske Kim Gi Jung og Kim Sa Rang, der er fjerdeseedet i OL-turneringen.

Sydkoreanerne tabte i dag til Ellis og Langridge. Dermed er Boe/Mogensen eneste par i Gruppe C, som har vundet begge kampe.