Bøf-Jensen: Talentet ligger i viljen

Tilmeldingen til Talent Fyn 2014 er åben fem dage endnu, og talentmassen på Fyn er stor, hvis man skal tro grundlæggeren af Jensen's Bøfhus, Palle Skov Jensen.

Ifølge ham er talent nemlig ikke noget medfødt, men en evne, vi alle sammen er udstyret med.

-Talenter er de mennesker, der har den rigtige indstilling, er flittige, åbne overfor at lære nyt og se tingene på en anden måde.

Palle Skov Jensen vidste ikke helt, hvad han satte i gang, da han i 1984 købte Restaurant Españana i Aarhus og omdøbte den til Bøf España.

Dengang var kæderestauranter ikke kendt i Danmark, men efter at have været i dagligvarebranchen og opbygget kæden Bonus, fik han indsigt i logistik, og evnen til at udnytte stordriftsfordele af en velsmurt maskine. Efter en del eksperimenter på restauranten i Aarhus, var Palle Skov Jensen klar til at sætte større mål.

Ideen var at gøre navnet og konceptet pæredansk og satse på en kæde, der kunne sprede sig over hele Danmark. Omkring 1990 rundede kæden fem restauranter og siden er det gået fremad så bøfimperiet i dag tæller 49 restauranter i kæden. De fleste ligger stadig i Danmark, men Jensens bøffer serveres i dag også i Norge, Sverige og Tyskland.

Han mener at flid udgør 90% af talentet, og det er bøfmilliardæren selv et godt eksempel på. Palle Skov Jensen har holdt stædigt fast i at målrette sine restauranter til familien Danmark. En succes, der årligt tiltrækker omkring 6 millioner betalende gæster.

Det var gennem personlige udviklingskurser og tydelige målsætninger at han udviklede sit eget talent.

-Og så kunne jeg se, da jeg havde lavet de første målsætninger efter et år eller to at hold da op, jeg nåede de her mål, det virker!

Det er nu, talenterne skal frem i lyset, så har du et talent i din virksomhed eller arbejder du sammen med en, så meld til Talent Fyn 2014. Tilmeldingsfristen er tirsdag den 9. september.

Du finder tilmeldingsskemaet på Mitfyn.dk/talent, hvor du også kan du læse alt om kriterierne for at deltage.

Tilmeld dig her

Oversigt

    Oversigt