I det fynske folks tjeneste

Bøfferne hitter

Danskerne er vilde med Jensen's bøffer. Odense-koncernen Jensen's Food Group har vendt et underskud på 34 millioner til et overskud på 20 millioner kroner sidste år.

Danskerne er vilde med Jensens' bøffer. Odense-koncernen Jensen's Food Group har vendt et underskud på 34 millioner til et overskud på 20 millioner kroner sidste år.

- I en svær tid har vi turdet satse blandt andet på markedsføring i tv og ved at være aggressive omkring vores priser, så holder vi fast i kvalitet, men sænker priserne. Det er selvfølgelig en chance at tage, men regnskabet viser, at vi kan leve op til det, siger økonomidirektør i Jensen's Food, Jesper Rosener til Børsen.

Sidste år omsatte koncernen med de 42 Jensens Bøfhus-restauranter for 755 millioner. Sidste år åbnede endnu to restauranter med det velkendte koncept, og virksomheden regner med udvide endnu mere i de kommende år.

- Selvom markedet er ramt, får vi flere gæster i butikken, og er samtidig blevet markant bedre og mere skarpe til at styre driften, fortæller Jesper Rosener.

Virksomheden har restauranter i Danmark, Sverige og Tyskland, og har i øjeblikket 727 ansatte.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.