I det fynske folks tjeneste

Bøg Madsen og GASA Group fusionerer

De to gartnerier Bøg Madsen og GASA Group fusionerer.

De to største potteplanteeksportører i Danmark går sammen. Det skal skabe en mere konkurrencedygtig virksomhed.

Det bliver en kæmpe spiller på markedet, når Danmarks to største potteplanteeksportører fusionerer. Det er de fynske gartnerier GASA Group og Bag Madsen, der bliver til én.

- De to virksomheder komplementerer hinanden rigtig godt på både produkter, koncepter og kundesegmenter. Hertil styrkes virksomhedens menneskelige kapital og kompetencer på betydende områder. Vi vil med etableringen af det nye selskab blive en stærkere partner for vores kunder i alle segmenter og for vores leverandører, siger Cees Kuypers, adm. dir. i GASA Group.

Bøg Madsen spidskompetencer findes i salg til havecentre og grossister, mens GASA Group har mere fokus på salg til forbrugere.

Stigende international konkurrence har sat den danske markedsandel under pres, og det forsøger de to firmaer at imødekomme med fusionen.

- Vi vil med sammenlægningen spille på samme hold og på den måde sikre Danmark en fortsat betydende og innovativ rolle i og omkring afsætningen af blomster på det europæiske marked. De ekstra kræfter skal bl.a. bruges til at udvikle omsætning i Østeuropa, der er et marked i vækst, siger Hans Schultz, adm. dir. i Bøg Madsen.

Det nye selskab kommer til at hedde GASA-Bøg Holding A/S, og det får hovedkontor i Odense, hvor GASA Group holder til i forvejen.

Ved du noget? Så send os et tip