Bogstavet S skaber igen skænderier i Svendborg

Tidligere MF'er Kaj Stillinger mener, at Frede Jakobsen har stjålet hans domænenavn på nær et S. Navnene Svendborgsnetavis og Svendborgnetavis ligner simpelthen hinanden for meget.

Først handlede diskussion om www.svendborgavis.dk og www.svendborgsavis.dk. Et sølle S skilte de to hjemmesider fra hinanden, og Frede Jakobsens lille side måtte til sidst ændre navn på mastodontens forlangende. Fynske Medier mente nemlig, at domænenavnet Svendborgsavis lå for tæt op af deres aktiselskabs navn Svendborg Avis. 

Frede Jakobsens avis tog navneforandring, og nu skal læserne i stedet taste www.svendborgsnetavis.dk for at læse nyheder fra det sydfynske. Så længe det varer. 

Nu har tidligere folketingsmedlem Kaj Stillinger nemlig gjort opmærksom på, at han ejer domænenavnet Svendborgnetavis - uden S. 

- Navnene ligner hinanden så meget, så Frede Jakobsen heller ikke må bruge svendborgsnetavis.dk, mener Kaj Stillinger. 

Frede Jakobsen forklarer, at han ikke vidste, at Kaj Stillinger har købt det samme domænenavn, bare uden S'et i midten. Men han har ikke tænkt sig at lave om sit domænenavn nok engang. 

- Jeg skifter ikke navn, for Kaj Stillinger har ikke taget sit navn i brug på nettet, forklarer Frede Jakobsen. 

Det argument preller af på Kaj Stillinger.

- Man kan ikke påråbe sig noget, blot fordi den anden ikke har taget det i brug. Man kan jo heller ikke flytte ind i en andens kolonihavehus, fordi han ikke har boet i det i 14 dage, siger Kaj Stillinger hovedrystende.

Han købte i sin tid domænenavnet, fordi han regner med at bruge det i sin politiske karriere.

Oversigt

    Oversigt