I det fynske folks tjeneste

Bokseklub smides på porten

BK Ringen må vige pladsen for byens håndbold- og fodboldelite

Efter 27 år i idrætshallen skal BK Ringen nu finde nye træningslokaler

1 af 2

Den hæderkronede odenseanske bokseklub, BK Ringen bliver efter 27 år i Odense Idrætshal smidt på porten. Håndbold- og fodboldeliten skal have bedre plads, og det betyder, at bokseklubben må finde nye lokaler. 

Til september starter ombygningen af Odense Idrætshal, og dermed er det slut med boksetræning i Idrætshallen. OB og det nye håndboldsamarbejde Odense hf skal have mere plads og det går ud over BK Ringen.

- Jamen det er en katastrofe. Det er her vi hører til og jeg har lyst til at sige til borgmesteren; det er en ommer, siger sekretær for BK Ringen, Knud Poulsen.

Bokseklubbens medlemmer er yderst tilfredse med at være i Idrætshallen. Klubben har fået tilbudt andre lokaler i Tornbjerg. Men disse lokaler var ikke egnede, mente klubben.

- Det er et stort problem, for vi ved ikke hvor vi så skal være og vi frygter at ungdomsarbejdet kommer til at ligge stille hen, siger sekretær for BK Ringen, Knud Poulsen.
 
Odense Kommune erkender, at der et problem, men forventer at finde en løsning i løbet af maj.

- Vi har indkaldt klubben til et møde for at finde en løsning. Men det er et større puslespil, der skal falde på plads, siger rådmand Jane Jegind(V).

- Jeg kan ikke forstå at det kan lade sig gøre. Tænk hvis man pludselig sagde til OB, at nu kan de ikke være på stadion mere, lyder det bittert fra Knud Poulsen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.