Bokseklubs fremtid stadig usikker

Bokseklubben Ringen i Odense er stadig uden hjemsted, når de skal rømme deres nuværende træningslokaler i Odense Idrætshal. Et tilbud fra kommunen om at flytte til Tornbjerg Skole blev afvist af BK Ringens medlemmer.

Tornbjerg for langt væk

BK Ringen skal ud af deres nuværende lokaler senest 1. september, fordi hallen skal bygges om. Den skal udvides til at huse bla. elitehåndboldkampe og der bliver ikke plads til bokserne.

På et møde midt i maj tilbød Odense Kommune BK Ringen at indrette lokaler på Tornbjerg Skole; men det afviste klubbens medlemmer, da bestyrelsen bagefter lavede en rundspørge.

- De synes, Tornbjerg Skole i Odense SØ er for langt væk. Og hvis bestyrelsen beslutter at flytte derud, risikerer vi at over halvdelen af medlemmerne forsvinder, siger klubbens sekretær, Knud Poulsen.

Han tilføjer, at de fleste af klubbens medlemmer kommer fra midtbyen, Odense N og Nordfyn, og at de yngste er henvist til at tage cykel eller bus.

Kamp mod uret

For den hjemløse bokseklub er det et kapløb mod uret. Boksesæsonen begynder til august, men klubben har ikke noget sted at være efter 1. september.

Planlægningen af de traditionelle stævner i sensommer og efterår er på stand-by, fordi klubben ikke kan være sikker på at have mulighed for at træne.

Det er lykkedes kommunen at skaffe nye faciliteter til de øvrige brugere, som bliver hjemløse med ombygningen af Odense Idrætshal.

Tilbage er BK Ringen, som har holdt til i hallen i 27 år.

Oversigt

    Oversigt