I det fynske folks tjeneste

Bombetrusler fra udlandet

Bombetruslen mod Naturgas Fyn i januar kom fra udlandet. Nu viser det sig, at andre virksomheder har været udsat for det samme.

Bombetruslen mod Naturgas Fyn i januar kom fra udlandet. Nu viser det sig, at andre danske virksomheder har fået lignende opkald.

Naturgas Fyn blev evakueret den 14. jnauar tidligt om morgenen, efter en mand ringede og på engelsk truede med at sprænge bygningen i luften. Politiet har nu sporet opkaldet til Holland, men herfra kan det være kommet fra hele verden.
- Man kan ringe via Holland fra det meste af verden, og det gør det utroligt svært for os at efterforske sagen videre, siger lederen af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Fyns Politi, Henrik Justesen, til TV2/FYN. 

I Sydjylland fik virksomheden Thyregod Maskinfabrik i Give den 9. december en ligende bombetrussel via telefon fra udlandet. Også her viser efterforskningen, at opkaldet er sket via den særlige teknik, der slører, hvor personen reelt befinder sig.
- Derfor har vi selvfølgelig rettet henvendelse til vores kolleger og sammenlignet lighedspunkter i de to sager, siger Henrik Justesen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.