I det fynske folks tjeneste

Bordel opruster i Odense

Både Erik Damgaard og Anni Fønsby blev anholdt for rufferi - Anni sidder stadig varetægtsfængslet. Men alligevel er der igen aktivitet på bordellet i Odense.

Der er livlig aktivitet i det bordel, som den fængslede Anni Fønsby er anklaget for at stå bag. Bordellet er ifølge Ekstra Bladet i gang med at opruste.

En journalist fra Ekstra Bladet har besøgt de bordeller i både Odense, Århus, Randers, Ringsted og København som Anni Fønsby angiveligt skulle stå bag.

I både Odense og Århus er der igen aktivitet i bordellerne, selv om de i sidste uge blev ransaget i forbindelse med sagen mod Anni Fønsby og hendes mand Erik Damgaard.

Anni og Erik blev anholdt ved en stor politiaktion - sigtet for rufferi. Erik Damgaard blev senere løsladt, mens Anni Fønsby stadig sidder varetægtsfængslet sammen med to andre.

På telefonsvareren for bordellet på Albanigade i Odense oplyses det, at bordellet er ved at blive isandsat. Så trods den megen opmærksomhed på sagen, er bordellet altså ved at opruste til en genåbning.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.