Borgmester: Dum ide med lukning

Middelfarts borgmester, Steen Dahlstrøm (S), er bange for, at en lukning af sygehuset i Middelfart vil betyde kompetence tab og en tom bygning.

I dag udkom Region Syddanmarks sparekatalog med forslag til besparelser for omkring 200 millioner kroner.

Blandt spareforslagene står Middelfart Sygehus til at skulle lukke, når sygehusets rygcenter skal flyttes til Vejle Sygehus.

Det er et forslag Middelfarts borgmester, Steen Dahlstrøm (S) ikke er begejstret for.

- Jeg tror på, at rygcenteret har den rigtige placering her midt i regionen. Jeg synes, det giver mening i forhold til, at når rygpatienter skal fra Langeland eller Varde, så er Middelfart placeret i midten af regionen.

Udover selvforståelse for byen og en anden geografisk placering af rygcenteret, så er Steen Dahlstrøm også bange for, at de ansatte ikke flytter med til Vejle og rygcenteret derfor mister kompetencer. Endelig er Steen Dahlstrøm ikke overbevist om, at regionen vil få en tom sygehusbygning i Middelfart solgt.

- Jeg synes ikke regionen har haft stort held med at få de sygehus solgt de har tømt, siger Steen Dahlstrøm.

Byrådet i Middelfart har allerede begyndt arbejdet for en bevaring af rygcenteret i Middelfart for to måneder siden. Og det er også en positiv stemt borgmester, der tror centeret bliver i Middelfart efter en sparerunde.

- jeg tror på, at regionsrådet mener, at rygcenteret har den rigtige placering i Middelfart, siger borgmester i Middelfart, Steen Dahlstrøm (S). 

 

 

Oversigt

    Oversigt