Borgmester i sorg: Byrådsmedlem fundet død

Henning Jensen, der sidder i byrådet i Assens for Venstre døde i en alder af 71 år natten til søndag. Henning Jensen efterlader sig hustru, en søn og børnebørn.

Henning Jensen var næstformand i Social- og Sundhedsudvalget. Han døde pludselig natten mellem lørdag og søndag. Det oplyser borgmester Søren Steen Andersen på sin Facebook-side.

- Det er med chok og stor sorg, vi fik meddelelsen om at byrådsmedlem Henning Jensen, Skydebjerg, pludselig døde natten mellem lørdag og søndag. skriver Søren Steen Andersen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Henning Jensen var en del af kommunalbestyrelsen i den gamle Aarup Kommune, hvor han var viceborgmester og udvalgsformand. Og fra 2009 og frem til hans død sad han i Assens Byråd. Ved valget i november sidste år blev han valgt ind med 203 personlige stemmer og som det 9. ud af partiets 13 mandater.

Som byrådsmedlem var han ihærdig, og ifølge et portræt bragt i Fyens Stiftstidende i november sidste år op mod kommunalvalget, har han aldrig misset et eneste udvalgsmøde eller byrådsmøde siden 1994, hvor han altså første gang blev valgt ind i kommunalpolitik.

- Vore tanker går nu til Kirsten, Calle og børnebørn, der nu må leve uden ægtemand, far og farfar. Og vi andre uden den altid nærværende, opmærksomme, velklædte, velforberedte garder og byrådsmedlem, Henning Jensen, skriver Søren Steen Andersen.

Oversigt

    Oversigt