Borgmesterkæde forsvundet i Faaborg: - Det er meget beklageligt

Faaborgs borgmesterkæde er blevet væk. Derfor var det Årslevs borgmesterkæde, der blev hængt om halsen på Faaborg-Midtfyn Kommunes nye borgmester mandag eftermiddag.

Det var en brugt og aflagt borgmesterkæde, der blev hængt om halsen på Faaborg-Midtfyns nye borgmester, Hans Stavnsager (A), da kommunens byråd mødtes til konstitueringsmøde mandag eftermiddag.

I Faaborg-Midtfyn Kommune har man ellers besluttet at bruge borgmesterkæden fra Faaborg, men den er forsvundet. Normalt bliver den opbevaret på rådhuset i Ringe, men den har ikke været til at finde op til det konstituerende møde, fortæller Faaborg-Midtfyn Kommune i en pressemeddelelse.

I stedet blev borgmesterkæden fra det hedengangne Årslev Kommune fundet frem til lejligheden. Årslev Kommune var selvstændig inden den blev en del af Faaborg-Midtfyn Kommune i forbindelse med kommunesammenlægningen.

Nu håber Dorthe Schou Johansen, sekretariatsleder i Politik og Strategi, at borgmesterkæden fra Faaborg snart dukker op.

- Borgmesterkæden fra den tidligere Faaborg Kommune er desværre blevet forlagt. Det er meget beklageligt, men vi satser stærkt på, at den hurtigt bliver fundet igen, siger hun til Det Rigtige Faaborg.

Faaborgs borgmesterkæde blev senest brugt i juni måned 2013.

Oversigt

    Oversigt